Θεοχάρους γι’ αποχωρήσεις μελών: Ανοησίες του καθενός (vid)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», χαρακτήρισε «ανοησίες που σκαρφίζεται ο καθένας» τα δημοσιεύματα περί νέων αποχωρήσεων από την Αλληλεγγύη, μελών του Κινήματος.

«Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα ν’ ασχοληθούμε, παρά με τις ανοησίες που σκαρφίζεται ο καθένας», τόνισε η Ελένη Θεοχάρους και συμπλήρωσε: «Τα άτομα που εμφανίζουν κατά καιρούς ν’ αποχωρούν από το Κίνημά μας, δεν ξέρουμε αν είναι υπαρκτά πρόσωπα, ούτε αν είναι μέλη μας,

μπορεί να υπήρξαν για μια μέρα μέλη στο ΕΥΡΩΚΟ για να συμμετάσχουν στις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος».

«Ο Δημήτρης Συλλούρης δεν στηρίζει Αναστασιάδη»

Νομίζουν ότι πλήττουν την Αλληλεγγύη, διερωτήθηκε η κυρία Θεοχάρους, και έθεσε το ερώτημα γιατί τα εν λόγω πρόσωπα εγγράφηκαν ως μέλη στην Αλληλεγγύη. «Δεν γνώριζαν τότε τις διαφορές της Αλληλεγγύης με άλλες πολιτικές παρατάξεις;».

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη υποστήριξε ότι πίσω από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, κρύβονται άτομα που θέλουν να πλήξουν την ίδια αλλά και το Κίνημα Αλληλεγγύη.

«Έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα ν’ ασχοληθούμε. Είναι τα ίδια άτομα που αποχωρούν ξανά και ξανά», κατέληξε η κυρία Θεοχάρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα