Θέμα χρόνου να σταλεί το πρώτο SMS

ΑΠΟΕΛ
Άπαντες κινούνται στον «αστερισμό» της ενίσχυσης, αφού το ρόστερ θα εμπλουτιστεί με τρεις νέες προσθήκες

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τις αποχωρήσεις των Μπρεσάν, Σέρτζιο, Καρλάο και Λάτσι από το ρόστερ, η προσοχή έχει στραφεί αποκλειστικά στην ενίσχυση. Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξει και άλλη αποχώρηση από το ρόστερ, φτάνει όμως, η διοίκηση να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Όπως είναι φυσιολογικό, άπαντες κινούνται πλέον στο αστερισμό

της ενίσχυσης, αφού είναι δεδομένο πλέον ότι θα γίνουν τρεις προσθήκες (κεντρικός αμυντικός, μέσος και επιθετικός). Η πώληση του Καρλάο στην Τορίνο, έχει διαφοροποιήσει τον προγραμματισμό, αφού επιβάλλεται να γίνει ποιοτική προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος, στα δυόμιση χρόνια παρουσίας του στον Αρχάγγελο, είναι γεγονός ότι έχει ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο και πλέον ο αντικαταστάτης του αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον Χόρχε Λορένθο. Ο Ισπανός αρχισκάουτερ καλείται να βρει κάποιον ισάξιό του, για να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό, που αφήνει ο Βραζιλιάνος.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο αντί-Καρλάο αποτελεί το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον κ. Λορένθο, αφού θα αποδείξει με τον πιο έμπρακτο τρόπο το πόσο καλά γνωρίζει την αγορά. Το «φως» της δημοσιότητας είδε το όνομα του Γκαστόν Σίλβα, όμως, φαίνεται να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, στην προσπάθεια για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Όσον αφορά στον μέσο, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο όνομα του Ογκνιέν Γκνιάτιτς. Ο 25χρονος Βόσνιος, που ανήκει στον Πλατανιά, πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει Κρίστιανσεν και Λορένθο, ενώ το ποσό που αξιώνει η ομάδα του για να μείνει ελεύθερος- οι πληροφορίες αναφέρουν για 100,000 ευρώ- δεν κρίνεται απαγορευτικό για τον ΑΠΟΕΛ.

Εάν οι γαλαζοκίτρινοι επιδείξουν πραγματικό ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν, τότε δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, για να πάρει τον δρόμο προς Αρχάγγελο. Δεν αποκλείεται πάντως, οι γαλαζοκίτρινοι να κάνουν υπομονή ακόμα λίγες ημέρες, ώστε να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν για κάτι το καλύτερο στην αγορά.

Για τον επιθετικό, το όνομα του Άιλτον Αλμέιδα είναι αυτό που παίζει, όπως γνωστά είναι και τα δεδομένα. Να μείνει δηλαδή ελεύθερος από την Αλ Τζαζίρα και παράλληλα να ρίξει το κασέ του, ώστε να υπάρξει κινή συνισταμένη με τους «γαλαζοκίτρινους». Μόνο τότε, θα ακολουθήσει το επόμενο βήμα, που θα αφορά την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως φαίνεται και από την ονοματολογία, οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ψώνια από το πάνω ράφι. Τα οικονομικά έσοδα που προέκυψαν από την παρουσία στον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά και την πώληση του Καρλάο στην Τορίνο, δίνουν την ευχέρεια στη διοίκηση να κάνει το άνοιγμα την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, πάντα όμως σε λογικά πλαίσια.

Δεν υπάρχει περίπτωση…
Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι η Μποταφόγκο ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Βάντερ. Μάλιστα, σύμφωνα με Βραζιλιάνικο δημοσίευμα, στο οποίο φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο Βάντερ θα ήθελε να επιστρέψει στη Βραζιλία για να αγωνιστεί με την Μποταφόγκο. Από τον ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος μέσος, χωρίς η ομάδα να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Φυσιοθεραπεία, Αστίθ και Μπερτόλιο
Η προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα, συνεχίστηκε χθες. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Αστίθ και Μπερτόλιο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Από τη στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι για πρώτη φορά φέτος βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή, είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει γι’ αυτούς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, ώστε να συνεχίσουν να είναι κάτοικοι ρετιρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα