«Θέλουμε καλό αποτέλεσμα» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον δύσκολο σημερινό αγώνα κόντρα στην Ουαλία μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων Χάρης Λοϊζίδης.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό:

Για τον σημερινό αγώνα: «Είναι ένα παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του ομίλου. Όμως δεν είναι μια ομάδα υπερδύναμη. Διαθέτει καλούς παίκτες αλλά είναι μια ομάδα η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ενθουσιασμό και δυναμική. Ελπίζουμε ότι απόψε θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

«Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να ξεκινήσω τώρα να βάζουμε στόχους ή πίεση στα παιδιά. Μοιραζόμαστε την 3η θέση και αν πάρουμε ένα

θετικό αποτέλεσμα διατηρούμε τις ελπίδες μας για κάτι καλό. Βλέπουμε τον σημερινό αγώνα και ακολούθως τον αγώνα με το Βέλγιο».

«Είναι γεγονός πως το ΓΣΠ θα παίξει το δικό του ρόλο. Το μοναδικό εκτός έδρας μας παιχνίδι είναι με το Ισραήλ. Εντός έχουμε Ουαλία, Βέλγιο και Βοσνία. Οι ομάδες κάθε φορά παρουσιάζονται διαφορετικές και δημιουργούν κάποιες εκπλήξεις. Έχουμε και εμείς σήμερα κάποιες απουσίες».

Για τον κόσμο : «Υπολογίζουμε σε 12 με 14 χιλιάδες να είναι σήμερα στο ΓΣΠ. Έχει σημασία αυτοί που έρχονται στην Κύπρο να αισθάνονται την έδρα. Είναι καλό για εμάς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της Εθνικής μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα