Θέλει να σπάσει το μονοπώλιο του ΑΠΟΕΛ

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Καταλονίας προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Τσάβι Ρόκα. Εξηγεί ανάμεσα σε άλλα τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το ποδόσφαιρο, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ΑΕΚ και εύχεται να σπάσει το μονοπώλιο του ΑΠΟΕΛ, και να δει την ΑΕΚ να παίρνει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Οι πιο σημαντικές του ατάκες:

«Φίλαθλοι,

παίκτες και προπονητές. Όλοι μας λένε πως κάνουμε εξαιρετική δουλειά και παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Βλέπουν τους αγώνες μας και το χαίρονται»

«Έχω την απόλυτη αυτονομία στις αποφάσεις μου. Στους προπονητές, στην τεχνική ομάδα, αλλά και προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα. Ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο είναι να είσαι συνεχώς πρωταγωνιστής και όχι να περιμένεις να δεις τι θα συμβεί στο γήπεδο».

«Έχω τη δύναμη αλλά και την υπευθυνότητα στο να παίρνω αποφάσεις. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στα 30 τους χρόνια που είναι ανοικτοί σε τέτοιες εμπειρίες, αν και είναι δύσκολο. Το Κυπριακό πρωτάθλημα, μοιάζει με αυτό της Σλοβακίας ή της Πορτογαλίας και μπορείς να κάνεις προσφορές σε παίκτες»

«Σιγά-σιγά κερδίζουμε στόχους. Το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται στην ώρα τους, το γεγονός πως δεν υπάρχουν χρέη στην ομάδα, το ότι χτίζεται νέο γήπεδο, είναι καλά αποτελέσματα για εμάς και την ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα