«Θέλει να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Τέβες»

O πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς περιμένει πως και πως την επιστροφή του Κάρλος Τέβες στην ομάδα όπου ξεκίνησε την λαμπρή του καριέρα ο Αργεντινός επιθετικός.

Το συμβόλαιο του Κάρλος Τέβες με τη Γιουβέντους εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ο άσος της «γηραιάς Κυρίας» δεν επιθυμεί τη δεδομένη στιγμή να ανανεώσει με την ομάδα του ιταλικού Βορρά. Τότε, ο παίκτης θα είναι προς το 32ο έτος της ηλικίας του και στην Μπόκα Τζούνιορς έχουν ενθουσιαστεί

με την προοπτική να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας απ' όπου ξεκίνησε την πορεία του το 2001.«Μέσα σε 1.5 χρόνο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Όμως, τώρα η ιδέα του Κάρλος Τέβες είναι να επιστρέψει στο τέλος του επόμενου χρόνου», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπόκα, Ντανιέλ Αντζελίτσι και συνέχισε:«Έμεινα έκπληκτος όταν είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους.Υπάρχει η αίσθηση ότι ίσως τώρα, στα 30, ο Κάρλος είναι στα καλύτερά του και η Μπόκα ακόμη θέλει να πάρει απ' αυτόν όταν θα είναι κοντά σε αυτή την φόρμα, όχι στα 36 ή τα 37 του, όταν και δεν μπορείς να δώσεις όσα μπορούσες στα 32.Ωστόσο, δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία όσο με την αγάπη για τη φανέλα. Λοιτάξτε τον ντιέγκο Μιλίτο στην Ράσινγκ, στον Χουάν Βερόν στην Εστουντιάντες, στον Μάξι Ροντρίγκες στη Νιούελς, όπου όλοι μεγαλώνοντας επέστρεψαν εκεί που ξεκίνησαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα