«Θα παίξουμε με μόνο μια προπόνηση. Το πιο λογικό θα ήταν...»

Μόλις λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση εκ μέρους της ΚΟΠ του προγράμματος της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα CYTA 2020/21 ήλθαν οι πρώτες αντιδράσεις.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Δημήτρης Λάζος δεν έκρυψε την έκπληξη του από τον ορισμό του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ μόλις τέσσερις μέρες μετά το αποψινό παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΚ.

«Μας επηρεάζουν

όλα αυτά και προσπαθούμε να μην επηρεαστεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα μας. Είδαμε με έκπληξη τη Νέα Σαλαμίνα να παίζει Παρασκευή, ενώ αγωνιζόμαστε Δευτέρα για την πρώτη αγωνιστική. Όταν παίζεις Δευτέρα η επόμενη μέρα είναι ημέρα αποθεραπείας. Άρα η πρώτη κανονική προπόνηση θα είναι την Τετάρτη και μια μέρα πριν το παιχνίδι δεν μπορείς να κάνεις κανονικής προπόνηση. Θα πάμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ με μια μόνο προπόνηση. Το πιο λογικό ήταν να παίξουμε Κυριακή ή αν μη τι άλλο Σάββατο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Καμιά ομάδα δεν θα είναι έτοιμοι στις πρώτες αγωνιστικές, θα χρειαστεί να βρουν αγωνιστικό ρυθμό», δήλωσε στον Super Sport FM 104.0 o εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων», ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για...

...το θέμα με το «Αμμόχωστος»: «Είχαν κινηθεί οι αρμόδιες αρχές και το περασμένο Σάββατο έγινε ένα ραντεβού για να παρουσιαστεί μια έκθεση και να δούμε τι μπορούμε να φτιάξουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και θεωρούμε ότι στην επόμενη αγωνιστικής η Νέας Σαλαμίνα θα αγωνιστεί στην έδρα της. Καμιά ομάδα δεν αδικήθηκε πέραν από τη Νέα Σαλαμίνα. Χάνουμε μια δυναμική στην πρεμιέρα. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο που ο προπονητής μας έκανε όλα τα φιλικά στο γήπεδο μας θέλοντας να έχουμε μια δυναμική στην έδρα μας».

...το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στην πρεμιέρα και παρά τις αντιξοότητες οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο».

...το νέο σύνολο της ομάδας: «Είναι ένα διαφορετικό σύνολο αλλά είμαστε βέβαιοι ότι όταν θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στο 100% η Νέα Σαλαμίνα θα είναι ένα δυνατό σύνολο που θα την χαίρεται ο κόσμος και αυτός είναι και ο στόχος».

...την προσθήκη του Λούκα Καλογήρου: «Είπαμε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε αλλά είπαμε ότι αν βρεθεί κάτι καλό και κρίνουμε ότι ταιριάζει θα προχωρήσουμε. Τον γνωρίζει πολύ καλά ο βοηθός προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, και επειδή θεωρούμε ότι έχει προοπτική, γι’ αυτό συνάψαμε συμφωνία για τρία χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
«Θα παίξουμε με μόνο μια προπόνηση. Το πιο λογικό θα ήταν...»,