«Θα είναι αποτυχία» - Προανήγγειλε εξελίξεις!

Ο Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στην χθεσινή ισοπαλία με την ΑΕΚ στην «Αρένα», την γενικότερη εικόνα της ομάδας, τις επόμενες κινήσεις, το θέμα προπονητή και όχι μόνο.

Τοποθέτηση Απόλλωνα για το βίντεο με Ουάρντα!Ξεκάθαρος Ινφαντίνο: «Θα διακόπτονται παιχνίδια και θα κρίνονται στα χαρτιά»!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δοκιμασίες που έμοιαζαν με… τελικούς: «Νομίζω

ότι είχαμε αρκετούς τελικούς τη φετινή χρονιά, ειδικά στον δεύτερο γύρο. Δεν ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας. Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την πορεία στο τέλος. Έπαιξε ρόλο και η τύχη, όμως έχουμε ευθύνες. Καλούμαστε να κοιτάξουμε και συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να «βγούμε» στο Conference League, άρα αυτό το δεδομένο δεν είναι το καλύτερο».

Για την γενικότερη πορεία: «Μπορεί να ακούγομαι λιγάκι γραφικός, όμως η Πάφος FC ήταν εκεί ως τον Απρίλιο. Η ομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε, έτσι απομακρύνεται η έξοδος στα «σαλόνια» της UEFA, παρόλο που φαίνονταν σίγουρη τον χειμώνα. Σημαντική η διάκριση αυτή εάν έρθει, όμως στην Πάφο FC έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές και σίγουρα έφυγαν οι μίζερες ημέρες του παρελθόντος. Αυτό είναι μήνυμα προς τον κόσμο. Έχουμε αλλάξει επίπεδο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος καλείται να γνωρίζει ότι υπήρξαν και… πέτρινα χρόνια. Ας στέκονται δίπλα στην ομάδα και την προσπάθεια της. Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί, δείχνουν ότι έρχεται μία αποτυχία εάν δεν βγούμε στα «σαλόνια» της Ευρώπης. Διαθέτουμε καλή ομάδα, όμως είναι αποτυχία εάν δεν τα καταφέρουμε να παίξουμε σε αυτές τις διοργανώσεις. Ο κόσμος παραμένει δίπλα στο σύνολο του Σαλγκάδο, τους καλώ να τιμήσουν την ομάδα και στη τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται».

Για τον κόσμο και εάν είναι αυτό το μεγαλύτερο κέρδος: «Μεγάλο κέρδος για την Πάφο FC είναι ο κόσμος της. Η ομάδα δημιούργησε βάση φιλάθλων. Ήμασταν στη διεκδίκηση των δύο στόχων, αυτό είναι κέρδος, όμως μας λυπεί που χάσαμε κάθε στόχο και μένει μόνο ένας. Ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε ως ομάδα. Να μη ξεχάσω, να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε προχωρημένες επαφές με αρκετούς ανθρώπους, δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστές, είναι σε διάφορα πόστα της ομάδας. Μας απασχολεί η επόμενη μέρα, θέλουμε η Πάφος FC να κάνει το παραπάνω «βήμα». Η λίστα που έχουμε με τους ποδοσφαιριστές είναι «μεγάλη», κάθε καλός ποδοσφαιριστής μας ενδιαφέρει, θα έχουμε εξελίξεις σύντομα».

Για το θέμα του προπονητή: «Σύντομα θα συζητήσει αυτό το θέμα η διοίκηση. Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες. Στην ανασκόπηση της σεζόν θα αποφασίσουμε για την επόμενη μέρα του συνόλου που θέλω να παραμείνει στα ψηλά «σκαλοπάτια». Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, ενδιαφέρονται να «φτιάξουν» ένα σύνολο που θα εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις. Επίσης, όπως γνωρίζεις, οι δικοί μας άνθρωποι δεν είναι επενδυτές, αλλά ιδιοκτήτες, αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό».

Για την υπόθεση του Τόρες: «Έχουμε προτάσεις για τον Τόρες, ίσως βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδας και αναλόγως θα πράξουμε στη συνέχεια. Υπάρχει σκέψη για επέκταση συμβολαίου. Θα δοθεί δανεικός ή θα παραμείνει σε εμάς για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Θα δούμε».

Για τον Κανέ και την ενδεχόμενη απόκτηση του: «Ο Κανέ είναι ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει πολύ, έχει αγαπήσει παθολογικά την ομάδα, όπως αγαπήθηκε και ο ίδιος από τον κόσμο. Αυτό θα διευκολύνει το έργο μας, για τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς».

Θα παραμείνει ο κορμός ή θα υπάρξουν πολλές αλλαγές; «Είχαμε ομάδα με ποιότητα τη φετινή σεζόν, αρκετοί παίκτες ίσως βρίσκονται στις τάξεις της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο κορμός είναι εκεί και θα «κτίσουμε» πάνω σε εκείνον. Δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές».

Keywords
Τυχαία Θέματα
#45 Προανήγγειλε,#45 proaningeile