Θ. Αντωνίου: "Οι παίκτες μας δεν είναι κομπιούτερ"

Λίγο πριν το παιχνίδι Άρης - ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου των "γαλαζοκιτρίνων" Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο.

"Νίκη και μηδέν παθητικό είναι το ιδανικό. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα σε αυτή τη φάση κυπέλλου. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι απ' όταν παίξαμε στο "Αμμόχωστος" απέναντι στην Αλκή. Ο επαναληπτικός μας δίνει μία δεύτερη

ευκαιρία και για εμάς και για τους υπόλοιπους, όμως δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Σκεφτόμαστε μόνο το σημερινό. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση και νίκη.

Αγωνιστικά δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός ο Μέζγκα. Επειδή έχουμε και τις δύο έξτρα επιλογές των νέων, κάποιοι θα μένουν εκτός αποστολής. Για σήμερα, ακόμη δεν ξέρουμε, τελευταία στιγμή θα μάθουμε. Θ' αντιδράσουμε με τον τρόπο που είχαμε αντιδράσει στα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε αποτυχίες. Με τον Απόλλωνα δεν κάναμε την εμφάνιση που είμαστε συνηθισμένοι. Οι παίκτες μας δεν είναι κομπιούτερ, δικαιούνται να έχουν μία κακή μέρα. Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα ντέρμπι μπροστά μας με την Ανόρθωση στο Τσίρειο, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας".

class="inline_iframe">

Keywords
Τυχαία Θέματα