Τεράστια επιτυχία η 39η τελετή αποφοίτησης του CIM

Το CIM ολοκληρώνοντας ακόμα μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά διοργανώσε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 στην Αίθουσα ‘Πασχάλης Πασχαλίδης’ (Κεντρικά Γραφεία Ελληνικής Τράπεζας), την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Η τελετή έλαβε ιδιαίτερα πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 39 χρόνων από την ίδρυση του CIM. Στην τελετή παρευρέθηκαν βουλευτές, επιχειρηματίες, απόφοιτοι και μέλη του CIM.

Μετά την τελετή ακολούθησε επίσημη δεξίωση.

Την απονομή των πτυχίων έκαναν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης. Ο Υπουργός Οικονομικών εξήρε την συνεισφορά του CIM στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και συνεχάρη τους απόφοιτους για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Αξίζει να τονιστεί ότι στην τελετή πρόσφεραν χρηματικά βραβεία σε πρωτεύσαντες φοιτητές κορυφαίες επιχειρήσεις όπως PWC, HARNEYS LLC, FOREX TIME, GAN DIRECT INSURANCE, PARADISIOTIS GROUP, CABLENET κτλ, αποδεικνύοντας περίτρανα την εκτίμηση που χαίρει το CIM ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το CIM εδώ και 39 χρόνια καταρτίζει και εκπαιδεύει τους Κύπριους εργαζόμενους προσφέροντας τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη. Σήμερα το CIM θεωρείται ως το κορυφαίο κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία της ευρύτερης περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το CIM είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα ανά το παγκύπριο που ανέκαθεν η είσοδος στην αποφοίτηση και στην δεξίωση είναι δωρεάν για όλους τους απόφοιτους και προσκεκλημένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα