Τελειώνουν με την υπόθεση Ευρώπη

ΑΕΛ
Με μοναδικό σκπετικό τη νίκη στη Λάρνακα προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του Μπαλταζάρ

Να τελειώσει την υπόθεση Ευρώπη από αυτό το Σαββατοκύριακο θέλει η ΑΕΛ, γι' αυτό και σαν στόχο έχει να κερδίσει αύριο στη Λάρνακα την ΑΕΚ. Η λεμεσιανή ομάδα γνωρίζει ότι, αν η Ομόνοια δεν πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της Λευκωσίας, αυτόματα επιστρέφει στην Ευρώπη, όμως, ο κ. Μπαλταζάρ θέλει η τύχη της ομάδας του να ορισθεί από την ίδια και όχι

από το άλλο αποτέλεσμα. Γι' αυτό και έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του με μοναδικό στόχο να πάρουν τη νίκη στην Αρένα.

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» ολοκληρώνεται σήμερα και θα ξεκαθαρίσει αν ο Λαφράνς θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ή όχι. Ο κεντρικός αμυντικός από την Αϊτή αποχώρησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ανόρθωση και μέχρι χθες δεν είχε μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης.

Αν σήμερα προπονηθεί κανονικά, τότε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για την Αρένα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα είτε ο Κυριάκου είτε ο Σοάρες. Από κει και πέρα εκτός είναι και ο Τζούνιορ.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανέλυσε στους παίκτες του το πώς αγωνίζεται στην έδρα της η ΑΕΚ και τι πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, για να τη σταματήσουν. Σαν οδηγό η λεμεσιανή ομάδα θα έχει το παιγνίδι της β' φάσης στο Τσίρειο, όπου σε γενικές γραμμές οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ τα πήγαν πολύ καλά και δεν επέτρεψαν σε καμιά στιγμή στην ομάδα της Λάρνακας να κάνει το παιγνίδι της.

Μπλαντέ για την επίθεση
Στα μετεγγραφικά της ΑΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του Μπρούνο Μπαλταζάρ μπήκε ο Αλνταΐρ Μπαλντέ για ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή από την Γουϊνέα-Μπισάου, ο οποίος είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1992.

Αγωνίζεται στην πορτογαλική Ολανένσε και φέτος κατέγραψε 30 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 19 ως βασικός, και 3 γκολ. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην Πενιαφέλ από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του.

Σε μια άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με ενημέρωση από την επίσημη ΑΕΛ, ακόμα μια βδομάδα θα παραμείνει στην Πορτογαλία ο Γιάννης Γερολέμου, για να συνεχίσει τα δοκιμαστικά στην Μπενφίκα πάντα σε συνεννόηση με την οικογένεια και τον προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Δύο ματς με κλειστές εξέδρες
Ακόμα μια ποινή, αυτήν τη φορά για διεξαγωγή δύο αγώνων με κλειστό το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου, επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στην ΑΕΛ μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό σημαίνει ότι η λεμεσιανή ομάδα θα χρωστά τιμωρία και στο νέο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα