Τα βιβλιοπωλεία Καλοκάθη γιορτάζουν!

Μια αλλιώτικη ενέργεια ζωντανεύει τη Λεωφόρο Μακαρίου αυτό τον Σεπτέμβρη. Το βιβλιοπωλείο ΚΑΛΟΚΑΘΗ, των εκδόσεων ΚΑΛΟΚΑΘΗ, υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με προσφορές βιβλίων σε τιμές εκδοτικού κόστους.

Από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, το βιβλιοπωλείο

διοργανώνει ανοικτή έκθεση βιβλίου στο προαύλιο του καταστήματος στο κέντρο της Λεωφόρου Μακαρίου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 09.00 μέχρι και τις 22.00 καθημερινώς.

Σε αυτήν, όλοι οι λάτρεις του βιβλίου, παιδιά και ενήλικες μπορούν να επιλέξουν, μεταξύ άλλων, από μια τεράστια γκάμα βιβλίων συμπεριλαμβανομένου λεξικών, εξειδικευμένων σχολικών βοηθημάτων για μαθητές, φοιτητές και δασκάλους, σύγχρονων ελληνικών και ξένων λογοτεχνικών εκδόσεων, παιδικών, best sellers, οδηγών γνώσεων και ρετρό εκδόσεων.

Στον χώρο, θα διατίθενται εκδόσεις σε τιμές από 0,50 σεντ αλλά και μέχρι 90% έκπτωση δίνοντας έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει ολοκαίνουρια βιβλία συμπληρώνοντας την προσωπική του βιβλιοθήκη σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η ενέργεια αυτή, αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να «επανασυνδεθείτε» με το βιβλίο, αφού το διάβασμα είναι για το μυαλό ό,τι η γυμναστική για το σώμα και θεωρείται ένα από τα καταλληλότερα μέσα νοητικής άσκησης. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί παράλληλα, μια ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο φίλο… ένα νέο βιβλίο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22 769 767.

Αρχ. Μακαρίου Γ’ 32, Λευκωσία / [email protected]

Το βιβλιοπωλείο, διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης για τη διευκόλυνση του κοινού.

«Το διάβασμα είναι όπως η τροφή και το νερό. Το πνεύμα που δεν διαβάζει χάνει βάρος, όπως ένα σώμα που δεν τρώει»

Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Keywords
Τυχαία Θέματα