Τα πρώτα ενενήντα λεπτά δείχνουν… Απόλλωνα

Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο Απόλλωνας δεν έχει κάτι να φοβηθεί από την Γκρασχόπερς, αφού έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ.


Στα πρώτα ενενήντα λεπτά η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ ήταν τουλάχιστον ισάξια της Ελβετικής ομάδας και μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία. Ένα αποτέλεσμα όμως που δεν ήρθε, όμως ήρθε το ζητούμενο που ήταν το εκτός έδρας γκολ. Ένα εκτός έδρας γκολ

που δίνει το δικαίωμα στον Απόλλωνα να ελπίζει στην πρόκριση.
Με βάση της εικόνας των δυο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι θεωρούμε ότι ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση, καθώς η Γκρασχόπερς δεν αποτελεί φόβητρο και δεν έχει σουπερ ομάδα για να αποκλείσει τους κυανόλευκους. Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, που εάν την βοηθούσαν οι συγκυρίες του παιχνιδιού θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη από την Ελβετία.


Πάντως, εάν ο Απόλλωνας παρουσιαστεί ελαφρώς καλύτερος από την χθεσινή αναμέτρηση, θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για το τελευταίο προκριματικό γύρο πριν από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα