Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Πολύχρωμα στολίδια, πλούσια ποικιλία από παιχνίδια, εορταστικές προσφορές και εκδηλώσεις συνθέτουν και φέτος το γιορτινό σκηνικό στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι καταναλωτές θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους. Πλούσια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια,

γιρλάντες, λαμπάκια, μοντέρνα διακοσμητικά όπως κηροπήγια, κεριά, φαναράκια και στεφάνια, θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα χριστουγεννιάτικα προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής και όλα όσα χρειάζεστε εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Ειδικά για τις φετινές γιορτές, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουν ετοιμάσει μια πλειάδα προσφορών για τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τα ψώνια σας, κάθε Σάββατο, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο, από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ψυχαγωγούνται ταυτόχρονα με διάφορες δραστηριότητες όπως: face-painting, χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με ξωτικά και άλλους χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εορταστικό φυλλάδιο προσφορών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στην ιστοσελίδα τους www.alphamega.com.cy.

Keywords
Τυχαία Θέματα