Τα πιο εντυπωσιακά ρεβεγιόν της πρωτεύουσας

Εσείς έχετε αποφασίσει που θα κάνετε το ρεβεγιόν σας φέτος τα Χριστούγεννα;

Η ομάδα του Time out επέλεξε 3 λαμπερά μέρη που αξίζει να περάσετε τη παραμονή των εορτών σας.

Hilton Cyprus

Tο μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα.

Χριστούγεννα: Την παραμονή των Χριστουγέννων το εστιατόριο Fontana ανοίγει τις πόρτες του και σε υποδέχεται με ένα ποτήρι σαμπάνιας (και τα παιδιά με αναψυκτικά). Αυτό που θα κλέψει την καρδιά σου, ωστόσο, την ημέρα των Χριστουγέννων είναι το εντυπωσιακό του μπουφέ, ενώ η διεθνής

και ελληνική ζωντανή μουσική του (oe48 το άτομο, oe24 παιδιά) θα σε ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια.

Πρωτοχρονιά: Υποδέξου τη νέα χρονιά με στυλ στο Ballroom του ξενοδοχείου, όπου θα διοργανωθεί ένα gala dinner buffet, το οποίο θα ξεκινήσει με σαμπάνια (και αναψυκτικά για τα παιδιά). Η βραδιά θα κορυφωθεί με ζωντανή μουσική από μπάντα και την εξαιρετική φωνή της Μαρίας Έλενας Κυριάκου (€70 το άτομο, €35 παιδιά).

Κάτι παραπάνω: Την παραμονή Χριστουγέννων θα υπάρχει γιορτινό event με τσάι και διάφορα αλμυρά, σνακ και γλυκά.

(22377777) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Hilton Park

Κομψό ξενοδοχείο με φημισμένο ιαπωνικό και καινούργιο ελληνικό εστιατόριο, καθώς επίσης και bowling.

Χριστούγεννα: Δεν προγραμματίζει κάτι ιδιαίτερο για την ημέρα των Χριστουγέννων, ωστόσο τα εστιατόριά του θα λειτουργούν κανονικά, προσφέροντας τα καθιερωμένα νοστιμότατα a la carte πιάτα τους.

Πρωτοχρονιά: Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Amalfi θα σε υποδεχθεί με ένα πλούσιο μπουφέ με νοστιμότατες γεύσεις, τις οποίες η επίλεκτη πελατεία του θα απολαύσει παρέα με τη φωνή της Μυρτώς Μελετίου και τη συνοδεία jazz και pop ήχων βιολιού. Μετά τα μεσάνυχτα, οι ρυθμοί θα ανέβουν με τη Μαριάννα Περέττη και τον Ηλία να σε διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (€50 το άτομο, €25 παιδιά, και €25 μόνο ποτό μετά τις 24.00).

Κάτι παραπάνω: Την παραμονή Χριστουγέννων διοργανώνεται χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση με αφήγηση παραμυθιού βασισμένου σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, ζωγραφική προσώπου, θέατρο και δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

(22695111) Γεωργίου Γρίβα Διγενή, Έγκωμη.

Holiday Inn Nicosia City Center

Αιώνια κομψότητα στο γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Χριστούγεννα: Πέρασε το πιο ξεχωριστό ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Marco Polo Restaurant, στον 7ο όροφο του Holiday Inn με την πιο προνομιακή θέα της πόλης. Την Παραμονή Χριστουγέννων (24/12) από τις 20.30 θα σε περιμένει με ένα εξαίρετο γιορτινό gala menu που θα σε ταξιδέψει γαστρονομικά με πρωτότυπα και υψηλής ποιότητας φαγητά, τα οποία θα απολαύσεις με ζωντανή μουσική (€32 με ένα ποτήρι σαμπάνιας &€16 για παιδιά). Ανήμερα τα Χριστούγεννα (από τις 12.30) ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του Marco Polo θα σου σερβίρει το γιορτινό σου γεύμα με γεύσεις από όλο τον κόσμο (€32 το άτομο/€16 για παιδιά).

Πρωτοχρονιά: Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) θα σου μείνει αξέχαστη, καθώς θα την περάσεις και πάλι στον 7ο όροφο του Nicosia City Center Hotel, απολαμβάνοντας ένα εξαίρετο γιορτινό gala menu και ζωντανή μουσική (20.30, €39 με ένα ποτήρι σαμπάνιας &€19.50 παιδιά). Ανήμερα την Πρωτοχρονιά (από τις 13.00) το γεύμα σου και πάλι θα σου το ετοιμάσουν οι εξαίρετοι chefs του Marco Polo, οι οποίοι θα σε καταπλήξουν με τις γαστρονομικές τους δημιουργίες (€32 το άτομο/€16 για παιδιά).

Κάτι παραπάνω: Τα Χριστούγεννα ο Αϊ-Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά. Την Πρωτοχρονιά θα σε περιμένει για πλούσιο πρωινό από τις 04.00 (€15). Ενώ σου έχει ετοιμάσει μάλιστα και ειδικά πακέτα διαμονής για την Παραμονή Χριστουγέννων (€125 διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο, με Ρεβεγιόν Χριστουγέννων) και της Πρωτοχρονιάς (€139 διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς).

Keywords
Αναζητήσεις
revegion nicosia 2015, ξενοδοχείο ρεβεγιόν λευκωσία
Τυχαία Θέματα