Τα κυριότερα σενάρια του τίτλου


Η νίκη του Απόλλωνα τον ξαναβάζει στη μάχη του τίτλου και προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και πολλά σενάρια, που υπάρχουν για τη πρωτιά. .


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (30 ΑΓΩΝΕΣ)
ΑΠΟΕΛ 58
ΑΠΟΛΛΩΝ 56
ΑΕΚ 55
ΟΜΟΝΟΙΑ 53
ΑΝΟΡΘΩΣΗ 49

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει να έχει το πάνω χέρι. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα περισσότερα τον ευνοούν, αλλά ιδού τα πιο απλά. Κατακτά το πρωτάθλημα με δύο νίκες ή εφόσον φέρει ισοπαλία με την ΑΕΚ και δεν κάνει δύο νίκες η ομάδα της

Λεμεσού.
Ο Απόλλωνας υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και δύο ισοπαλίες, στα γκολ υπάρχει ισοπαλία (3-3), αλλά ο Απόλλωνας πέτυχε παραπάνω γκολ εκτός. Έτσι αν η ομάδα του Κάανεν κάνει δύο νίκες και ο ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ φέρουν ισοπαλία βγαίνει πρώτος. Αν η ΑΕΚ κερδίσει εκτός τον ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας έτσι και αλλιώς θα χρειάζεται απαραίτητα δυο νίκες για να στεφθεί πρωταυλητής
Η ΑΕΚ με δύο νίκες και μία απώλεια του Απόλλωνα κατακτά το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το μοναδικό σενάριο, αφού θα υπερτερεί του ΑΠΟΕΛ σε ισοβαθμία.
Τριπλή ισοβαθμία
Υπάρχει και σενάριο τριπλής ισοβαθμίας. Νίκη ΑΕΚ επί ΑΠΟΕΛ, ισοπαλία ΑΠΟΕΛ με Ερμή, ισοπαλία ΑΕΚ με Ανόρθωση, ήττα Απόλλωνα από Ομόνοια. Οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στους 59 βαθμούς και τον τίτλο παίρνει η ΑΕΚ, αφού θα υπερτερεί και του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ.
Μαθηματικά έχει μία εξαιρετικά απομακρυσμένη πιθανότητα και η Ομόνοια, αλλά είναι ένας απίστευτος συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Οι μέχρι τώρα ισοβαθμίες
Υπολείπονται δύο αγωνιστικές και οι αγώνες: ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, Ανόρθωση-Απόλλων, Ομόνοια-Ερμής / Ερμής-ΑΠΟΕΛ, Απόλλων-Ομόνοια, ΑΕΚ-Ανόρθωση και οι ισοβαθμίες στη κορυφή, αλλά και στις υπόλοιπες θέσεις είναι πιθανές.
ΑΠΟΕΛ: Κερδίζει με ΑΕΚ*, Ομόνοια. Χάνει με Απόλλωνα.
Απόλλων: Κερδίζει με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια*. Χάνει με ΑΕΚ.
ΑΕΚ: Κερδίζει ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, Ομόνοια, χάνει με Ανόρθωση*
Ομόνοια: Υπερτερεί με Ανόρθωση, χάνει από ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα*
Ανόρθωση: Υπερτερεί με ΑΕΚ*, χάνει από Ομόνοια.
*Υπολείπεται ένα παιχνίδι μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα