Τα κριτήρια στο περιουσιακό συζήτησαν Μαυρογιάννης-Ναμί

Με συζήτηση για τα κριτήρια στο περιουσιακό ολοκληρώθηκαν σήμερα για το 2015 οι συναντήσεις των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση συνεχίστηκε η συζήτηση για το περιουσιακό και έγινε προγραμματισμός για τις συναντήσεις του Ιανουαρίου, που έχουν καθοριστεί για τις 7, 14 και 29 του μήνα.

Σε κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση των ηγετών την Κυριακή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν τη θετική δυναμική των συνομιλιών στις προσεχείς συναντήσεις τους που έχουν προγραμματιστεί για το νέο χρόνο.

Όπως αναφέρεται “οι κύριοι Αναστασιάδης και Ακιντζί προέβησαν σε εκτίμηση των διαπραγματεύσεων από την έναρξή τους το Μάιο 2015 και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα. Ενώ αντιλαμβάνονται ότι το έργο που έχουν ενώπιόν τους παραμένει δύσκολο, εντούτοις οι ηγέτες είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη θετική δυναμική των συνομιλιών στις προσεχείς συναντήσεις τους που έχουν προγραμματιστεί για τις 7, 14 και 29 Ιανουαρίου 2016.”

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα