Τα φώτα στο «Παπ»

Το παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΛ συγκεντρώνει δικαιολογημένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 13ης αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διανύουν μια σταθερή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η «Κυρία» φιγουράρει στην 1η θέση και μαζί με τον Απόλλωνα ακόμα να γευτούν την πίκρα της ήττας. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι με τη συμπαράσταση του κόσμου της, θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο νικηφόρα, να πανηγυρίσει τη 2η νίκη σε ντέρμπι και να ανοίξει τη ψαλίδα στους εφτά βαθμούς

από την 3η θέση που βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος.

Η ΑΕΛ πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να σημειώσει την 5η διαδοχική νίκη της και να πλησιάσει την Ανόρθωση στον πόντο. Το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ πάει στη Λάρνακα για να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι, αφού οι προηγούμενες τρεις προσπάθειες ήταν αρνητικές (Απόλλων, ΑΕΚ και Ομόνοια).

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό που συνοδεύει το σημερινό παιχνίδι είναι ότι θα αγωνιστούν οι δυο καλύτερες αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος, κάτι που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας των ποδοσφαιριστών. Η μεν Ανόρθωση δέχθηκε εφτά γκολ (όσα και ο ΑΠΟΕΛ) και η δε ΑΕΛ μόλις πέντε και διαθέτει την καλύτερη επίδοση.

Τα πιο πάνω είναι αρκετά για να αντιληφθούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι, μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα