Τα δύο πρόσωπα και η... βελτίωση!

Στο α' ημίχρονο η Ανόρθωση είχε τον απόλυτο έλεγχο. Ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι και αρκετά θετικά στοιχεία. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι γραμμές της κοντά, απείλησε και δεν απειλήθηκε. Το πρώτο που ξεχωρίζει κάποιος είναι η πολύ σωστή αμυντική της λειτουργία ειδικά από την τετράδα στην άμυνα. Ο Ντουγκλάο μαζί με τον Σίντενφελντ έδιειξαν ότι θα αποτελέσουν ένα ιδανικό δίδυμο με τον πρώτο να παρουσιάζει ικανότητες ακόμα στην διαχείριση της μπάλας. Η άμυνα της Ανόρθωσης δεν έδωσε το δικαίωμα στην Ν.Σαλαμίνα να γίνει απειλητική. Στην μεσαία γραμμή η φυσιογνωμία του Ράγιος ξεχώρισε. Κατά την περσινή

σεζόν αγωνίστηκε πολλές φορές στο φτερό χωρίς να έχει καλή απόδοση. Με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, ο Ράγιος έχει αποκτήσει ελεύθερο ρόλο δημιουργώντας αλλά και τελειώνοντας φάσεις,. Το δίδυμο Βίκτορ και Σιβού παρουσίασε τα γνωστά τους καλά στοιχεία.

Σε ότι αφορά τα δυο φτερά, η δεξιά πλευρά ήταν περισσότερο απειλητική. Οι Μπανταλόφσκι και Παλάνγκα λειτούργησαν θετικά τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Η αριστερή πλευρά φαίνεται ότι θέλει χρόνο καθώς ο Αμπντουλάγιεφ πρόσφατα αποκτήθηκε. Ο Καμαρά ήταν σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε η Ανόρθωση παρουσιάζοντας στοιχεία ενός επιθετικού με τρεξίματα κυνηγώντας όλες τις ευκαιρίες.

Στην επανάληψη και στα αρχικά στάδια η καλή εικόνα της αμυντικής λειτουργίας της Ανόρθωσης δεν ήταν ίδια και γενικά κανένα από τα θετικά στοιχεία του α` ημιχρόνου. Δέχθηκε πίεση από την Ν.Σαλαμίνα χωρίς να έχει σωστή αντίδραση αλλά ευτυχώς για την ίδια δεν δέχθηκε τέρμα.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο η «Κυρία» δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει το παιχνίδι της δίνοντας αναγκαστικά μέτρα στους ποδοσφαιριστές της Ν.Σαλαμίνας. Χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι το γεγονός ότι η Ανόρθωση απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη στο 70` με τον Γκάντσεφ να χάσει την απίστευτη ευκαιρία να πετύχει το 0-2. Η δυναμική που απέκτησε η ομάδα του Λιάσου Λουκά ήταν επόμενο να φέρει αποτέλεσμα. Ο Αρούς και η άμυνα του είπε όχι σε αρκετές φορές όμως δεν κατάφερε όταν ο Νταμάκου νίκησε το Σίλντενφελντ.

Το τελικό σφύριγμα έφερε τις δυο ομάδες στο ισόπαλο 1-1, με την Ανόρθωση να παρουσιάζει δυο αγωνιστικά πρόσωπα. Το καλό στο α` ημίχρονο και το προβληματικό στην επανάληψη. Κρίνοντας την εικόνα των δυο ομάδων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο. Ο Ρόνι Λέβι σαφώς έχει να βελτιώσει κάποια αγωνιστικά θέματα με τα όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στην επανάληψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα