«Τα χαλάσαμε τον τελευταίο μήνα»

Μίνι απολογισμό του 2018 αλλά και για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Λαμβάνει τέλος η Χριστουγεννιάτικη άδεια. Καλοδεχούμενη αφού πήραν σημαντικές και πολύτιμες ανάσες. Μας περίμενε ένα απαιτητικό πρώτο κομμάτι του 2019»

«Από αύριο δουλειά ενόψει Πάφου με στόχο να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

«Η αλήθεια είναι πως το 2018 ήταν τρομερή χρονιά για την ομάδα μας. Κατακτήσαμε το κύπελλο αλλά πήραμε και πρόκριση τους ομίλους του

Γιουρόπα Λιγκ. Όμως τα χαλάσαμε τον τελευταίο μήνα. Είναι αλήθεια πως με τα τελευταία αποτελέσματα η ομάδα έμεινε πίσω και θα πρέπει να αντιστρέψει την κατάσταση. Κοιτάζουμε αγώνα με αγώνα. Να κάνουμε την δική μας αντεπίθεση».

«Υπάρχει δρόμος υπάρχουν παιχνίδια. Το ότι χρειαζόμαστε νικηφόρα παιχνίδια είναι δεδομένο. Είναι σημαντικός μήνας ο Ιανουάριος για να δούμε που θα βρισκόμαστε».

«Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε στο γήπεδο από το καλοκαίρι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Έχει φύγει πλέον η Ευρώπη από τα πόδια μας πήραμε ανάσες και θα δουλέψουμε για να επανέλθει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών»

«Ποτέ δεν έχουμε μπει στην διαδικασία να μιλήσουμε για ονοματολογία πριν βγει κάποια ενημέρωση. Να δουλέψουμε για να βγει η ομάδα καλύτερη μέσα στην σεζόν. Υπάρχει ένας επικεφαλής για το θέμα αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα