Τα TGI FRIDAYS Κύπρου κατέκτησαν την Ευρώπη

Με χαρά και πρωτιές έρχονται τα Χριστούγεννα για τα TGI FRIDAYS Κύπρου, αφού ο Lucian Patras, bartender των TGI FRIDAYS Εναερίου, κατέκτησε την πρωτιά στον θεσμό του φετινού European Bartender Championship που διοργανώθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Ο Lucian Patras κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα στους 200 bartenders, εκ των οποίων οι 7 συμμετείχαν

στον ημιτελικό. Η εξειδικευμένη τεχνική στο flairing με τη χαρακτηριστική ακρίβεια των χειρισμών, σε συνδυασμό με την ταχύτητα και τη δημιουργικότητα ήταν τα στοιχεία της προσωπικότητας του Lucian που τον ξεχώρισαν και του εξασφάλισαν τη νίκη.

Για την κατάκτηση της πρωτιάς καθοριστικό είναι το περιβάλλον και οι συνθήκες που επικρατούν στα εστιατόρια TGI FRIDAYS Κύπρου, αφού δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα για να καρποφορήσουν τα ταλέντα και να αναδειχθούν οι δεξιότητες των ατόμων της ομάδας.

Σε αυτό το πνεύμα έχει δημιουργηθεί μια ολόκληρη κουλτούρα γύρω από την τέχνη του bar-tendering, έτσι ώστε οι bartenders των TGI FRIDAYS Κύπρου να τυγχάνουν συνεχούς εκπαίδευσης σε ό,τι αφορά την παρασκευή πρωτότυπων κοκτέιλ και οι επισκέπτες των μπαρ των εστιατορίων να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια μοναδική, άνετη και φιλική ατμόσφαιρα που συνδυάζεται με το μοναδικό θέαμα της τέχνης του flair (τα γνωστά κόλπα με τα μπουκάλια).

Ο Lucian κατάφερε να λάβει και να καλλιεργήσει όλα τα ερεθίσματα της παραπάνω φιλοσοφίας που επέτρεψαν στο ταλέντο του να αναδειχθεί και να αναγνωριστεί, αφού παρόλο που ξεκίνησε να δουλεύει εποχιακά, αρχικά ως food runner στην αλυσίδα των εστιατορίων, είχε την τύχη να παρατηρήσει το ταλέντο του στο bar-tendering ένας από τους μάνατζερ των εστιατορίων, ο οποίος και εισηγήθηκε ότι ο Lucian πληρούσε τις προϋποθέσεις για να τύχει εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση αυτή άρχισε να του παρέχεται καθημερινά και για πολλές ώρες από την bar manager, Liliana Hasie (που ήταν η coach του Lucian και της περσινής νικήτριας Lauren). Η επιβράβευση της προσπάθειας, της καθοδήγησης και του έμφυτου ταλέντου δεν άργησε καθόλου να έρθει.

Πλέον με τη νίκη στο European Bartender Championship ο Lucian προκρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό για τον καλύτερο Bartender των TGI Fridays που θα γίνει στην Αμερική.

Έτσι θα γίνουν 3 οι φορές που η Κύπρος θα συμμετέχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, μετρώντας ήδη 2 νίκες και στοχεύοντας με αισιοδοξία στην 3η.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά. Γι’ αυτό έχετε ακόμα λίγο χρόνο στη διάθεσή σας για να θαυμάσετε από κοντά την τεχνική του Lucian και ταυτόχρονα να γευθείτε την ποιότητα και την απόλαυση των πρωτότυπων κοκτέιλ που εξασφαλίζουν τις αλλεπάλληλες πρωτιές των TGI FRIDAYS Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα