Τα Study UK Alumni Awards φέτος και στην Κύπρο

Το Βρετανικό Συμβούλιο  ανακοινώνει το δέκατο έτος του προγράμματος Study UK Alumni Awards, που στόχο έχει να τιμήσει απόφοιτους του Ηνωμένου Βασιλείου με εξαιρετικά επιγεύγματα σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι φετινές κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν τους τομείς επιστήμης και βιωσιμότητας, επιχειρήσεις και καινοτομία, πολιτισμό και δημιουργικότητα και κοινωνική δράση.  Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 22 Οκτωβρίου 2023.  Οι φιναλίστ και οι νικητές των παγκόσμιων βραβείων Alumni

θα ανακοινωθούν το 2024.

Εξάλλου, εκτός από τα παγκόσμια βραβεία, ένας μικρός αριθμός χωρών θα φιλοξενήσει τελετές. Η Κύπρος θα φιλοξενήσει τα Study UK Alumni Awards  σε συνεργασία με την Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, για πρώτη φορά φέτος. Το Βρετανικό Συμβούλιο θα προσφέρει ένα έπαθλο £1.000 στον νικητή κάθε μίας από τις κύριες κατηγορίες στην Κύπρο, για μια ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης της επιλογής του. Οι φιναλίστ για τα εθνικά βραβεία θα ανακοινωθούν μεταξύ Δεκεμβρίου 2023 και Μαρτίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τις συμμετέχουσες χώρες, στη διεύθυνση https://study-uk.britishcouncil.org/alumni-awards.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα