Ραμάγιο: "Θα βγούμε μπροστά να κερδίσουμε την Ομόνοια''

Αρκετά αισιόδοξος παρουσίαστηκε στη διάσκεψη τύπου που παρέθεσε ο προπονητή της Μπάναντς Τίτο Ραμάγιο ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα κόντρα στην Ομόνοια στο πλαίσιο του Α' προκριματικού γύρου του Γιούροπα Λίγκ. Δείτε πως σχολιάζει τον Σέρινταν αλλά και τον αποκλεισμό της Ισπανίας από το Euro.

Αποστολή συγκροτήματος ΔΙΑΣ/Γιαννάκης Χριστοδούλου

Αναλυτικά:

Για τον αυριανό αγώνα: "Η Ομόνοια είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε. ΄Εχουμε χάσει τον καλύτερο μας παίκτη, αλλά θα παίξουμε με αυτούς που έχουμε. Δεν θα μας επηρεάσουν οι απουσίες. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά''.

Για την κατάσταση της ομάδας του: "Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε αρκετές πιθανότητες για πρόκριση στον επόμενο γύρο''.

Για τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες τους στην Ευρώπη: ''Δεν είχαμε τόσο καλό υλικό τις προηγούμενες χρονιές. Πραγματικά πιστεύω πως φέτος μπορούμε να προκριθούμε. Θα βάλουμε το πήχη ψηλά φέτος, ειδικά στο πρωτάθλημα της χώρας''.

Για τη φυγή του πρώτου σκόρερ δήλωσε: "Δεν μας ανησυχεί, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού, εμπιστεύομαι αυτούς που έχω".

Για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το Σέρινταν: ''Θα τον κρατήσουμε μακριά από την εστία. Θα αμυνθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρουμε πως άλλαξε ο προπονητής τους και θα παίξει διαφορετικά. Εμείς πάντως δεν θα αμυνθούμε, θα βγούμε μπροστά να κερδίσουμε''.

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από το γεγονός πως δεν παίζουν στην έδρα τους: ''Όχι νιώθουν άνετοι εδώ. Είναι εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις. Δεν θα επηρεαστούμε''.

Για το πόσο κόσμο περιμένουν: ''Συνήθως η προσέλευση είναι 1000-2000 άτομα αλλά περιμένουμε περισσότερους''.

Για το ποσοστό που δίνει στην ομάδα του: ''Μετά το πρώτο ματς θα σας πω''.

Για το Euro και τον αποκλεισμό της Ισπανίας: "Ό, τι έδωσαν, πήραν"

Σε ερώτηση του απεσταλμένου του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, για το αν γνωρίζει ότι εργάζονται Ισπανοί προπονητές σε ομάδες που πρωταγωνιστούν απάντησε: Ναι το γνωρίζω και με χαροποιεί το γεγονός αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα