Τ. Χρυσοστόμου: «Με τον κόσμο για τη νίκη»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ σχετικά με το αποψινό παιγνίδι με την ΕΝΠ Μέλισστας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φούτσαλ, παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Τόμι Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά

Να επιβεβαιώσει την υπεροχή του και να διευρύνει το νικηφόρο σερί σε έξι αγώνες στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα με την ΕΝΠ

Μέλισσας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σάλας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 20:00.

Στην αποψινή προσπάθεια της ομάδας μας θα απουσιάσει ο Βίκτορ Ντιέγκο. Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή, τη θέση του οποίου πήρε ο Χεσούς Ροντρίγκες.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Τόμι Χρυσοστόμου και παρουσιάζονται έτοιμοι για το νέο τρίποντο.

Ο προπονητής της ομάδας μας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ και ανάμεσα σε άλλα ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

«Αναμένουμε δύσκολο τον αγώνα απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, αλλά προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να κερδίσουμε. Δεν υπολογίζαμε στην απουσία του Βίκτορ, αλλά διαθέτουμε την εμπειρία, την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να πετύχουμε την 6η μας νίκη. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Η δύναμη των οπαδών μας είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα