Συζήτηση στα κατεχόμενα στην Ετήσια Συνέλευση της EBRD

Συζήτηση με θέμα την πράσινη ανάπτυξη και τις γυναίκες, πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λευκωσία στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνέλευσης και του Επιχειρηματικού Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ) .

Συντονίστρια της συζήτησης ήταν η Lucy Hockings από το BBC Global News. Στη συζήτηση συμμετείχαν η

Lamya Youssef Abdel Hakim επικεφαλής του τομέα ιδιωτικών προτζεκτ από το Υπουργείο Ανανεώσιμης Ενέργειας της Αιγύπτου, στην Εταιρεία Ηλεκτρομεταφορών Αιγύπτου, η Bipasha Baruah, Καθηγήτρια στο Western University του Καναδά, η Michaela Bergman Κοινωνική Σύμβουλος στην ΕΤΑΑ, και ο Mark Elborne Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της General Electric (GE) Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Συζήτησαν για τις ευκαιρίες απασχόλησης ανδρών και γυναικών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην πράσινη οικονομία, με έμφαση στον τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας.

Ακολούθησε τελετή απονομής βραβείων σε άτομα και εταιρείες που συμβάλλουν στην προώθηση της ισότητας των φύλων.

Τα βραβεία απένειμε η Betsy Nelson, Αντιπρόεδρος στην ΕΤΑΑ.

Τα βραβεία έλαβαν οι Infrastructure of Kosova Railways JSC (INFRAKOS), TEB Sh. A. και η Aisuluu Kushtanbekova, διευθύντρια του προγράμματος Implementation Unit Osh City Municipal Auto-Transport Company από τη Δημοκρατία της Κιργιζίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα