Συντονιστική Επιτροπή Γονέων Σχολείων Ύψωνα: Μη υλοποίηση υποσχέσεων

Δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα δημόσια σχολεία του Δήμου Ύψωνα, καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Ύψωνα, η οποία εξαγγέλλει μέτρα αντίδρασης, αρχής γενομένης από τις 17 Μαΐου.

Σε ανακοίνωση της, η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει πως, «από τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα, εξαντλήσαμε

όλα τα περιθώρια διαλόγου με Υπουργό Παιδείας, Τεχνικές Υπηρεσίες και Σχολική Εφορεία για υλοποίηση όλων των υποσχέσεων που λάβαμε για επίλυση των προβλημάτων που εκκρεμούν εδώ και χρόνια».

Την Παρασκευή, 26 Απριλίου, προσθέτει, έληξε το χρονοδιάγραμμα που έδωσαν οι οργανωμένοι γονείς και ως εκ τούτου, «ανακοινώνουμε την λήψη του πρώτου από τα έξι προσυμφωνημένα μέτρα, το οποίο αφορά αποχή των μαθητών/τριών και των 6 (έξι) Δημοσίων Σχολείων Δήμου Ύψωνα, την πρώτη περίοδο, στις 17 Μαΐου».

«Όλοι οι Σύνδεσμοι Γονέων των Δημοσίων Σχολείων Ύψωνα, βάζουμε τέρμα στην άνιση μεταχείριση των παιδιών μας. Στεκόμαστε απέναντι στην αδιαφορία των υπευθύνων και διεκδικούμε τα αυτονόητα για τα παιδιά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Συντονιστική Επιτροπή συστάθηκε από τους Συνδέσμους Γονέων  Β’ και Γ’ Νηπιαγωγείου, Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού και του Γυμνασίου Ύψωνα, σε μια προσπάθεια από κοινού αντιμετώπισης των προβλημάτων, που αφορούν κυρίως ελλείψεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε και σχετική σύσκεψη με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, όπου δόθηκαν οδηγίες για προώθηση επίλυσης των προβλημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συντονιστική Επιτροπή Γονέων Σχολείων Ύψωνα,syntonistiki epitropi goneon scholeion ypsona