Συννεφιασμένος από αύριο ο καιρός

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3

αλλά παροδικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, ενώ το απόγευµα αναµένεται να εκδηλωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα νότια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη και την Πέµπτη αναµένεται σταδιακά άνοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα