Συνεργός σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού,δουλεύει σε σχολείο

Παγωμένοι απέναντι στις διαδικασίες που προβλέπονται και στην μη εξουσιοδότησή τους για απόλυση υπαλλήλου, βρίσκονται λειτουργοί Σχολικής Εφορίας σε σχολείο στη Λάρνακα.

Γυναίκα, συνεργός του συζύγου της, σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, δουλεύει σε σχολείο και δεν μπορεί κανείς να την απομακρύνει, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η εμπλοκή της εν λόγω στην φρικιαστική υπόθεση αυτή, απορρέει μέσα από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Σχετικές επιστολές για το εν λόγω ζήτημα έχουν αποσταλεί από την Λήδα Κουρσουμπά στον Υπουργό Παιδείας η οποία ζητεί την άμεση απομάκρυνση της εν λόγω από το σχολείο όπου εργάζεται, καθώς επίσης και από τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορίας προς τον Γιώργο Περδίκη.

Η Σχολική εφορία στην επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ζητήθηκε η συμβουλή των νομικών τους συμβούλων για το θέμα, οι οποίοι ουσιαστικά τους είπαν ότι δεν έχουν τα εφόδια για να πράξουν αυτό που είναι ηθικά σωστό, δηλαδή, να απομακρύνουν την εν λόγω από τα καθήκοντά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα