Συνελήφθησαν οι φερόμενοι Σέρβοι εκτελεστές στο εξωτερικό

Η Ιντερπόλ ενημέρωσε τις κυπριακές Αρχές ότι δύο Σέρβοι, ο οποίοι φέρονται ότι θα έρχονταν στην Κύπρο, με σκοπό να εκτελέσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, συνελήφθησαν, ο ένας στη Ρωσία και ο άλλος στα Σκόπια και αναμένεται ν’ αρχίσει η διαδικασία έκδοσής τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Πρώτο, οι δύο Σέρβοι φερόμενοι εκτελεστές,

συνελήφθησαν στη βάση ευρωπαϊκών ενταλμάτων που εξέδωσε η Κυπριακή Αστυνομία, μετά τις πληροφορίες ότι ήρθαν στην Κύπρο για παράνομους σκοπούς.

Η Ιντερπόλ Σερβίας είχε ενημερώσει στις αρχές Μαρτίου το αντίστοιχο γραφείο της Κύπρου για πληροφορίες που είχε για την κάθοδο Σέρβων εκτελεστών με σκοπό να πραγματοποιήσουν φόνο.

Οι δύο Σέρβοι είχαν έρθει στην Κύπρο, αλλά μετά από διαρροή κατά λάθος του μηνύματος από το γραφείο της Ιντερπόλ Κύπρου, εγκατέλειψαν το νησί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το θέμα των πληροφοριών για τους Σέρβους εκτελεστές, καθώς και για τη διαρροή υπηρεσιακής έκθεσης, με αντικείμενο τη διαφθορά στην Αστυνομία, είχε παυθεί από τη θέση του ο Υπαρχηγός της Δύναμης, Ανδρέας Κυριάκου, ο οποίος κατηγορήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπόθεση είναι ορισμένη γ'ι αυτή την ώρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα