Συνελήφθη στη Λεμεσό 25χρονος καταζητούμενος για ναρκωτικά

Συνελήφθη και ο 25χρονος, ο οποίος καταζητούνταν για υπόθεση πέντε κιλών κάνναβης και 40 γραμμαρίων κοκαΐνης, τα οποία εντοπίστηκαν το απόγεμα της Τρίτης (20/3), στην Λεμεσό.

Λ/σος: Υπό κράτηση οι ύποπτοι για τα πέντε κιλά κάνναβης

Να θυμίσουμε ότι μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) διενήργησαν γύρω στις 9 χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε εντοπίστηκε σε αποθήκη στην πίσω αυλή της οικίας, μια ταξιδιωτική βαλίτσα η οποία περιείχε

4 συσκευασίες του ενός κιλού και δύο του μισού κιλού κάνναβης, καθώς και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε 40 γραμμάρια κοκαΐνης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι τέσσερις ένοικοι της εν λόγω οικίας, ηλικίας 49 και 48 χρόνων, καθώς και δύο 23χρονες.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 49χρονου κατοίκου Λεμεσού, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Για την ίδια υπόθεση, οδηγήθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, άλλα τρία πρόσωπα. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Οι τέσσερις, ο 49χρονος, μία 48χρονη και δύο 23χρονες, συνελήφθησαν χθες βράδυ, μετά από έρευνα μελών της ΥΚΑΝ, σε οικία στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους πέντε κιλών και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 40 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα