Συνελήφθη ο θρύλος των Νιου Γιορκ Νικς (βίντεο)

Ο θρύλος των Νιου Γιορκ Νικς, Τσαρλς Όκλεϊ, συνελήφθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας της Νέας Υόρκης με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, μετά από διαφωνία και επίθεση σε αστυνομικούς και μέλη ασφαλείας του γηπέδου!

Συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες. Σε ένα απίστευτο περιστατικό, ο θρύλος των Νικς συνελήφθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των

Νικς με τους Κλίπερς, μετά από επίθεση σε αστυνομικούς και μέλη της ασφάλειας του Madison Square Garden. Τι ακριβώς έγινε;

Ο παλαίμαχος άσος διαφώνησε έντονα με τους ανθρώπους του γηπέδου και χτύπησε τρεις από αυτούς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα εκτός γηπέδου. Μάλιστα, οι αστυνομικοί του πέρασαν και χειροπέδες, ενώ κάποια στιγμή ο Όκλεϊ βρέθηκε στο έδαφος, με όλο το κοινό να τον αποθεώνει!

Ακόμα δεν έχει γνωστό τι ακριβώς προκάλεσε το περιστατικό, όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παλαίμαχος άσος, που αγωνίστηκε στους Νικς από το 1988 μέχρι το 1998, είχε μία έντονη διαφωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν, ο οποίος φώναξε την ασφάλεια του γηπέδου ώστε να τον προστατεύσει.

«Ο Τσαρλς Όκλεϊ ήρθε στο παιχνίδι σήμερα και συμπεριφέρθηκε με ανάρμοστο και προκλητικό τρόπο. Αποβλήθηκε από το γήπεδο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης των Νικς και ελπίζουμε να λάβει βοήθεια σύντομα», ήταν το σχόλιο των Νικς μετά το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα