Συνέλαβαν δραπέτη της ιταλικής Μαφίας ενώ έκανε μπάρμπεκιου

Η Ιταλική Αστυνομία συνέλαβε δραπέτη αφεντικού οικογένειας της Μαφίας καθώς προετοίμαζε μπάρμπεκιου με τη γυναίκα του στην Τοσκάνη, 26 χρόνια αφότου συνελήφθη για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου του.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεω ο Σικελός Κονσέτο Μπονακόρσι, 56 χρονών, ο οποίος εξέτιε ισόβια ποινή κάθειρξης για φόνο και διακίνηση ναρκωτικών, είχε δραπετεύσει από φυλακή στη Νάπολη πέρσι κατά τη διάρκεια τριήμερης άδειας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ωστόσο, συνελήφθη

όταν η Αστυνομία ακολουθώντας τη σύζυγό του τον εντόπισε να προετοιμάζει μπάρμπεκιου σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην ορεινή πόλη Μάσα ε Κοτζίλε, κοντά στην Πιστόια, την Πέμπτη.

Ο μαφιόζος είναι «στρατιωτικό αφεντικό» της οικογένειας Σικελών, γνωστή ως «Στίντα», μιας εγκληματικής οργάνωσης που είναι ενεργή στο νησί της Ιταλίας και ανταγωνίζεται την, μια εποχή ισχυρή, Κόζα Νόστρα.

Ο Μπονακόρσι συνελήφθη και πρώτη φορά το 1991 την ημέρα του γάμου του. Η Αστυνομία περικύκλωσε την εκκλησία στην Κατάνια την ώρα που έφτασε η νύφη και ο ίδιος έπεισε τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να παντρευτεί πριν τον οδηγήσουν στην φυλακή με χειροπέδες.

Μεταξύ άλλων φόνων που διέπραξε, βρέθηκε ένοχος για την εκτέλεση ενός ανταγωνιστή του στη Μαφία, γεγονός που προκάλεσε πόλεμο και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 100 ανθρώπων.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα