Συνέδριο Risk Management in the Financial Services Sector

Υπό το φως των πρόσφατων σημαντικών γεγονότων που συγκλόνισαν τον Χρηματοοικονομικό τομέα τα τελευταία ταραχώδη χρόνια, όπως το κύμα κανονιστικών αλλαγών μετά την οικονομική κρίση και τους κλυδωνισμούς στην αγορά, όπως η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας να διακόψει την ελάχιστη ισοτιμία με το ευρώ, το European Institute of Management and Finance

(EIMF), σε συνεργασία με την MAP S.Platis και την EXNESS, διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα Risk Management in the Financial Services Sector (Διαχείριση Κινδύνου στον Τομέα των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών).

Το Συνέδριο θα αποτελέσει το κορυφαίο φόρουμ στο θέμα για τους φορείς παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, και θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των σχετικών κανονισμών όσον αφορά τη διαχείριση των κινδύνων στον τομέα, πρακτικές συμβουλές για όλα τα σχετικά θέματα, και την παρουσίαση των διαφόρων λύσεων στα διάφορα προβλήματα διαχείρισης κινδύνου.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στο Carob Mill στη Λεμεσό, στις 09:30 - 14:30 και το οποίο θα προσφωνήσει η αξιότιμη πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα Δήμητρα Καλογήρου. Μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου, όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται σε γεύμα δικτύωσης στον ίδιο χώρο.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες Διαχείρισης Κινδύνων, οι οποίοι θα καλύψουν ρυθμιστικές και στρατηγικές προκλήσεις για τη διαχείριση των κινδύνων, καθώς επίσης και θα προσφέρουν πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα όπως: πώς η μοντελοποίηση του κινδύνου εξελίσσεται με το σημερινό περιβάλλον και πόσο βιώσιμα είναι τα σημερινά μοντέλα. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν τρόποι μείωσης έκθεσης στους Κινδύνους Αγοράς, και τρόποι αναγνώρισης των υπαρχουσών απειλών στις επιχειρήσεις και τις αποφάσεις που απαιτούνται για τη διαχείρισή τους.

Το European Institute of Management and Finance

Το EIMF στοχεύει στην παροχή κατάρτισης και συμβουλευτικής αρωγής στον ποικιλόμορφο και γεμάτο προκλήσεις τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Λόγω της συνεχούς μεταβαλλόμενης φύσης του κλάδου, τόσο λόγω των συνεχών ρυθμιστικών και κανονιστικών αλλαγών και όσον αφορά τη συνεχή ροή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο είναι υψίστης σημασίας για όλες τις επιχειρήσεις. Το EIMF στοχεύει στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων που θα εξασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες. Μέσα από τα ποικίλα και προσεκτικά δομημένα προγράμματα μας, θέλουμε να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός ικανού εργατικού δυναμικό που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και ηθικά σε έναν τομέα από τον οποίο εξαρτώνται οι πλείστοι υπόλοιποι κλάδοι της Οικονομίας. Η εμπειρία μας στο χώρο και η στενή συνεργασία μας με οργανισμούς εδραιωμένους στον χρηματοοικονομικό τομέα μας επιτρέπει την συνεχή παροχή επίκαιρων και στοχευμένων προγραμμάτων.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο www.eimf.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα