Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου

Συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων συνεχίζεται την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου από τις 09.30 -13.00 στη Φάτνη του μικρού Χριστού (Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄89), όπου τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν με τους τάρανδους και τα ξωτικά. Το χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους,

για βόλτες σε κεντρικούς δρόμους, ο Αη Βασίλης θα χαρίζει ζαχαρωτά, ποπ κορν και μαλλί της γριάς, ενώ η κυρά Αι – Βασίλαινα θα κάνει στα μικρά παιδιά προσωπογραφίες».

Οι μικροί δημότες θα μπορούν να διασκεδάσουν στο ζαχαρόσπιτο, να θαυμάσουν τη γυναίκα του Αη Βασίλη να ετοιμάζει κουλουράκια και να παρακολουθήσουν μια παράσταση από ταχυδακτυλουργό. Η ίδια εκδήλωση με το τρενάκι θα πραγματοποιηθεί από τις 4.00 – 16.30 στην περιοχή Κρασά (Καμάρες), στην συμβολή των οδών Καλύμνου &Μιχαήλ Ζένιου.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 13.00, 15.00 και 17.00 με μια τριπλή προβολή της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης», στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να μαγέψει τα παιδιά και να ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής ξεγνοιασιάς» σημειώνοντας πως όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα