Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων της Εθνικής

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην προσπάθεια της να διευκολύνει τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθούν τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, τους δίνει την ευκαιρία να προμηθεύονται τα εισιτήρια με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας της www.cfa.com.cy.

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων άρχισε την περασμένη Δευτέρα και ήδη αρκετός κόσμος έχει προμηθευτεί τα εισιτήρια

του τόσο για τον αγώνα με την Ουαλία στις 3 Σεπτεμβρίου όσο και με το Βέλγιο στις 6 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο ΓΣΠ και θα αρχίσουν στις 21:45.

Στο παρών στάδιο, η ηλεκτρονική πώληση αφορά εισιτήρια για τη Δυτική Κερκίδα.

Η γενική είσοδος στους δύο αυτούς αγώνες έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, αλλά όσοι αγοράσουν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, τότε θα δικαιούνται έκπτωση 20% και θα το παίρνουν στην τιμή των οκτώ ευρώ.

Ο στόχος είναι η Εθνική μας να αγωνίζεται μπροστά σε γεμάτες κερκίδες και να αγκαλιαστεί από όλο το φίλαθλο κοινό.

Η ΚΟΠ, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και στις οικογένειες να πάνε στο γήπεδο θα εκδώσει και για τους επόμενους εντός έδρας αγώνες οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων αξίας 15 ευρώ το οποίο θα αφορά δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.

Λεπτομέρειες για τους χώρους προπώλησης των πακέτων καθώς και για τους χώρους προπώλησης των κανονικών εισιτηρίων, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα