Συνεχίζει να δίνει «ρεσιτάλ» η «Μαντάμ Σουσού»

Μετά τη sold out πρεμιέρα και τη θέρμη με την οποία υποδέχτηκε το κοινό την ψηλομύτα «Μαντάμ Σουσού», το θεατρικό έργο σε σκηνοθεσία Αντρέα Αραούζου ανακοίνωσε ακόμα μια επιπλέον παράσταση στις 13 Νοεμβρίου.

Τουλάχιστον τρεις γενιές έχουν λατρέψει τη μεγαλομανή ηρωίδα του ευθυμογράφου Δημήτρη Ψαθά. Η ιστορία της «Μαντάμ Σουσούς» είναι αξεπέραστα δημοφιλής και ξεκαρδιστική αλλά, κατά βάθος, είναι και σπαραχτική.

Όταν το όνειρο μιας φτωχής ονειροπαρμένης (αυτοαποκαλούμενης «σνομπαρία») γίνεται πραγματικότητα αφού

κληρονομεί ένα σεβαστό ποσό, αποχαιρετεί τη φτωχογειτονιά του Βούθουλα ενώ την υποδέχεται το αριστοκρατικό Κολωνάκι. Σε αυτή τη νέα της ζωή, η νοοτροπία της αλλά και η σκληρότητα του περίγυρού της θα της στοιχίσουν ακριβά...!

Τον ομώνυμο ρόλο ενσαρκώνει η Άννα Γιαγκιώζη, ενώ τους δύο άντρες της ζωής της, τον Μηνά Καντακουζηνό και τον Παναγιωτάκη, υποδύονται ο Θανάσης Δρακόπουλος και ο Στέλιος Ανδρονίκου, αντίστοιχα. Μαζί τους η Χριστίνα Κωνσταντίνου, ο Νεκτάριος Θεοδώρου, η Αλεξία Παρασκευά, η Μαρίνα Βρόντη, ο Γιώργος Αναγιωτός και ο Αντρέας Μακρής.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Αραούζος και τα σκηνικά-κοστούμια ο Γιώργος Γιάννου, που πρόσφατα διακρίθηκε με το Βραβείο Θεάτρου Καλύτερης Σκηνογραφίας. Τους φωτισμούς σχεδιάζει η Καρολίνα Σπύρου.

Για τέσσερις μόνο εναπομείναντες παραστάσεις.

Αυτό το σαββατοκύριακο, 07 Νοεμβρίου και 08 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία καθώς και μία παράσταση στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ώρα 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παράσταση και την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να αποτείνεστε στα ταμεία των θεάτρων Παλλάς και Ριάλτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα