Συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Αντρών για τον αγώνα με το Ισραήλ, στις 10 Οκτωβρίου στην Ιερουσαλήμ.

Πριν την προπόνηση, πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα αποδυτήρια της ομάδα μας.

Στη σημερινή προπόνηση έδωσαν το παρών τους και οι 23 ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί αφού χθες απουσίαζαν, λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και ο Γρηγόρης Κάστανος της

Γιουβέντους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί είναι στη διάθεση του προπονητή Πάμπου Χριστοδούλου αφού δεν έχουν προκύψει αγωνιστικά προβλήματα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα ενώ η αναχώρηση για το Ισραήλ είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στόχος της Εθνικής μας στον αγώνα στο Ισραήλ θα είναι η νίκη, προκειμένου η τρίτη θέση να κριθεί στον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στις 13 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Χάρης Κυριάκου, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης,Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, , Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Κολοκούδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα