Συνάντηση Καδή με τους γονείς του μαθητή-θύματος bullying

Μετά από την δραματική έκκληση του 14χρονου μαθητή, που φαίνεται να υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού στην Λεμεσό, ο Υπουργός Παιδείας προχώρησε σε συνάντηση με τους γονείς, Πέτρο και Αντωνία Τσακαλίδου.

Σε σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει, ότι στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Καδής άκουσε τους προβληματισμούς των γονιών γύρω από τα θέματα ενδοσχολικής βίας, και συγκεκριμένα για το πρόσφατο συμβάν που αφορούσε στο

παιδί τους, και παρουσίασε τους μηχανισμούς που έχει αναπτύξει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τη διαχείριση ανάλογων περιστατικών, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν και στην προκειμένη περίπτωση.

Διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Επίσης, επαναβεβαιώθηκε ότι τόσο τα παιδιά που είχαν εμπλοκή στο περιστατικό, όσο και η ίδια η σχολική μονάδα στηρίζονται διακριτικά για να διαχειριστούν σωστά και υπεύθυνα το περιστατικό.

Και από τις δύο πλευρές τονίστηκε και συμφωνήθηκε ότι δεν βοηθά η όποια περαιτέρω δημοσιότητα γύρω από το θέμα αυτό.

O μαθητής είχε κάνει δραματική έκκληση προς τον Υπουργό Παιδείας, μέσω του Facebook, για να τον συνοδεύσει στο σχολείο του. Στην συνέχεια και μετά από ρεπορτάζ του SigmaLive, ο κ. Καδής ανταποκρίθηκε,με την σημερινή συνάντηση να δίνει την ευκαιρία στους γονείς να συνομιλήσουν με τον Υπουργό.

Keywords
Τυχαία Θέματα