Συναγερμός στη Λεμεσό: Εντοπίστηκαν αντιαρματικό και βλήματα

Σε συναγερμό τέθηκε γύρω στις 10.00 το βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιαρματικού όπλου τύπου RPG και τεσσάρων αντιαρματικών βλημάτων στην περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο εντοπισμός έγινε ύστερα από πληροφορία στην Αστυνομία για ύπαρξη οπλισμού σε ανοικτό χώρο κοντά σε γήπεδα ποδοσφαίρου Φούτσαλ παρά τον κυκλικό κόμβο της Γερμασόγειας.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργοί που

εντόπισαν το RPG και τα αντιαρματικά βλήματα.

Η σκηνή αποκλείστηκε και ο οπλισμός παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις αναμένεται να εξακριβωθούν περαιτέρω στοιχεία και σε σχέση με την προέλευση του οπλισμού, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό και άλλων στοιχείων για να διαπιστωθούν τα κίνητρα και οι ταυτότητες των προσώπων που τοποθέτησαν εκεί τον οπλισμό.

Σημειώνεται ότι ο οπλισμός βρέθηκε σε δρόμο που οδηγεί προς την κατοικία του Προέδρου Αναστασιάδη που βρίσκεται σε απόσταση δύο με τριών χιλιομέτρων στην περιοχή Καλόγηρους, χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε, σύμφωνα με πηγές, αλλά λαμβάνεται υπόψη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που βρίσκεται στα αρχικά στάδια και δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη το οποιοδήποτε σενάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα