Συμμαχία για ΔΕΦΑ: Η παραδοχή άγνοιας δεν κλείνει το θέμα

Περαιτέρω έρευνα και αναθεώρηση της απόφασης της ΔΕΦΑ για την υπόθεση σύγκρουσης συμφερόντων στον διαγωνισμό ενδιάμεσης λύσης όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας ζητεί η Συμμαχία Πολιτών.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σύγκρουση συμφερόντων στη ΔΕΦΑ είναι πολύ σοβαρά.

«Η χθεσινή ανακοίνωση

της ΔΕΦΑ με την οποία επιβεβαιώνει ότι κανένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν γνώριζε εμπλοκή άλλου μέλους του ΔΣ στον διαγωνισμό για την ενδιάμεση λύση προκαλεί ερωτήματα. Πως γίνεται να δηλώνουν άγνοια όταν πριν από μια εβδομάδα η ιστοσελίδα Sigmalive απεκάλυψε ηλεκτρονική αλληλογραφία με διαλόγους μεταξύ μέλους του ΔΣ, ιδιαιτέρας της εταιρείας που διατηρεί και εκπροσώπων άλλων εταιρειών για διευθέτηση συναντήσεων; Η παραδοχή άγνοιας είναι αρκετή για να κλείσει το θέμα;»

Η Συμμαχία Πολιτών, αναφέρει ότι τώρα που το Δ.Σ. είναι ενήμερο για την ενδεχόμενη εμπλοκή, οφείλει να ερευνήσει περαιτέρω το θέμα, να αναθεωρήσει την απόφαση του και ενδεχόμενα να προχωρήσει σε ακύρωση του διαγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα