Συμφώνησε με ανερχόμενο αστέρι η Τότεναμ!

Σε συμφωνία με την Εστουντιάντες για την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού, Χουάν Φοΐθ, ήρθε η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον 8ο όμιλο, Τότεναμ. Ο προπονητής των «πετεινών», Μαουρίσιο Ποκετίνο, είχε βάλει στο... μάτι το διεθνή με την ομάδα U20 της Αργεντινής από τις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, φάνηκε ότι η μεταγραφή δεν θα προχωρούσε λόγω των διαφορών που υπήρχαν στο οικονομικό με το σύλλόγό του.

Ο Ποκετίνο αποφάσισε να αποσυρθεί η Τότεναμ από το «τραπέζι

των διαπραγματεύσεων», από τη στιγμή που ο επικεφαλής της Εστουντιάντες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν (ήταν συμπαίκτες στην εθνική Αργεντινής) αξίωσε περισσότερα χρήματα για τον 19χρονο. Ο Φοΐθ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κι εκτός από την Τότεναμ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, ο παίκτης έχει μιλήσει ήδη με τον Ποκετίνο και φέρεται να αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του στην Τότεναμ, οπότε εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα των «πετεινών» μετά τον Ντάβινσον Σάντσες από τον Άγιαξ. Μιλώντας στην εφημερίδα της Αργεντινής «El Dia» ο νεαρός άσος παραδέχθηκε: «Πρόκειται για ένα κλαμπ που επενδύει σε νέους παίκτες κι εκεί νομίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω. Επίσης μίλησα και με τον Ποκετίνο και μου άρεσαν αυτά που μου είπε. Μπορώ να πω ότι με βοήθησαν να επιλέξω την Τότεναμ και θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να συνεχίσω την καριέρα μου. Μου είπε χαρακτηριστικά να έρθω, να προπονηθώ κι εφόσον βελτιωθώ θα μπορέσω να παίξω. Επίσης μου είπε πως είναι τα πράγματα στο σύλλογο και με έπεισε».

Keywords
Τυχαία Θέματα