Συγκλονίζουν λεπτομέρειες/Τη φρίκη αντίκρισε η κόρη Μιλτιάδη

Την απόλυτη φρίκη αντίκρισε η κόρη του άτυχου Μιλτιάδη Κλεάνθους στον Συνοικισμό της Λινόπετρας. Η κόρη του 86χρονου, επισκέφθηκε τον πατέρα της στο σπίτι όπου διέμενε στον προσφυγικό οικισμό.

Τίποτα, όμως, δεν προμήνυε ότι η κυριακάτικη επίσκεψη στον πατέρα της θα εξελισσόταν στον απόλυτο εφιάλτη. Να αντικρίσει, δηλαδή, τον πατέρα της νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αυτοψία στη σκηνή, ο άτυχος ηλικιωμένος φέρεται να κτυπήθηκε θανάσιμα, όπως όλα δείχνουν, από αμπαζούρ που είχε στο διαμέρισμά του.

Όλες οι εξελίξεις για

τον φόνο του Μιλτιάδη Κλεάνθους

Ο άτυχος ηλικιωμένος, θύμα κλοπής, κτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο κεφάλι. Το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό του νεκρού στη σύλληψη 29χρονου ύποπτου, ο οποίος τέθηκε υπό 6μερη προσωποκράτηση ενώ δεν παραδέχθηκε ενοχή για τα όσα του καταλογίζονται.

Σε επικοινωνία του SigmaLive με τον Δήμαρχο του Αγίου Αθανασίου όπου ανήκει ο προσφυγικός συνοικισμός, τονίσθηκε ότι το βασικό πρόβλημα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο συνοικισμό αλλά και σε άλλους, είναι ότι οι ηλικιωμένοι φεύγουν απ’ τη ζωή, με αποτέλεσμα τα σπίτια τους να ενοικιάζονται από τα παιδιά τους σε τρίτα πρόσωπα. Δεν έχουν δηλαδή την εικόνα που είχαν οι συνοικισμοί, όπου ο ένας ήξερε τον άλλον. Κληθείς να απαντήσει για τα θέματα παραβατικότητας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι αυτό δεν είναι μόνο τοπικό πρόβλημα αλλά γενικό. Στον Δήμο, ωστόσο, γίνονται πολλές ενέργειες και δράσεις μέσα και από το Ανοικτό σχολείο, για δημιουργική απασχόληση των νέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα