Συγκλονίζει η κόρη του συζυγοκτόνου: «Θα τον ταΐσω, θα τον αγκαλιάσω σφικτά»

Η κόρη του 76χρονου Ντέιβιντ Χάντερ, ο οποίος κρίθηκε ήδη ένοχος για ανθρωποκτονία, μίλησε σε βρετανικά ΜΜΕ, εκφράζοντας την ανακούφισή της για την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σημειώνεται ότι ο 76χρονος αφέθηκε άμεσα ελεύθερος αφού με βάση τους υπολογισμούς του Τμήματος Φυλακών έχει ήδη εκτίσει την ποινή του. Βρισκόταν υπό κράτηση από την ημέρα του θανάτου της συζύγου του.

Σύμφωνα με την DailyMail, η Lesley Cawthorne ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο ο Ντέιβιντ Χάντερ μετά την ανακοίνωση της απόφασης για

την ανθρωποκτονία της συζύγου του Τζάνις στις 18.12.2021 στο σπίτι τους στην Τρεμιθούσα.

Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια η Lesley, η οποία περίμενε με ανυπομονησία την απόφαση του δικαστηρίου από το σπίτι της στο Norwich, είπε: «Το να μιλήσω στον πατέρα μου ήταν το πιο υπέροχο πράγμα. Νιώθω ότι η καρδιά μου συναρμολογήθηκε ξανά. Νόμιζα τον έχασα για πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι απίστευτο».

Η Lesley, η οποία δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κύπρο λόγω της κατάστασης της υγείας της, συμπλήρωσε ότι «μόλις καταφέρω να δω τον πατέρα μου θα τον αγκαλιάσω και δεν θα τον αφήσω ποτέ».

Ο Χάντερ μετά το δικαστήριο την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι την αγαπά. Η κόρη του με σπασμένη φωνή είπε στη Mirror «νόμιζα ότι τον είχα χάσει για πάντα, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Θα τον ταΐσω και θα φροντίσω να τρώει καλά. Θα τον αγκαλιάσω σφικτά. Δεν πίστευα μετά από όλη αυτή την ιστορία ότι θα ήταν πιθανόν». 

Διαβάστε επίσης: 

Το σκεπτικό της απόφασης για συζυγοκτόνο: «Η αφαίρεση ζωής δεν είναι ανεκτή»

Αφέθηκε ελεύθερος ο συζυγοκτόνος της Τρεμιθούσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο χρόνια φυλάκιση στον συζυγοκτόνο της Τρεμιθούσας

Keywords
Τυχαία Θέματα