Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Κασσελάκη: Κοινή επιθυμία για συνάντηση στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σήμερα, το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και του ευχήθηκε μια παραγωγική θητεία, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, τον σημαντικό θεσμικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει στα εθνικά

θέματα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Κασσελάκης εξέφρασαν, εξάλλου, την κοινή τους επιθυμία να συναντηθούν το συντομότερο δυνατόν στην Κύπρο.

Την ίδια ώρα, τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην επανένερξη των συνομιλιών στο Κυπριακό εξέφρασε με τη σειρά του ο νέος Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Κασσελάκης τόνισε τη σταθερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από το σημείο που διεκόπησαν στο Κρανς Μοντάνα, όπως και στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης στο SigmaLive: Έρχομαι σύντομα στην Κύπρο (ΦΩΤΟΣ)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας @Christodulides είχε σήμερα, το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ @skasselakis .
Κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ… pic.twitter.com/UqdzJ10RAW

— Victor Papadopoulos (@PapadopoulosVic) September 25, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα