ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ: "Δεν μπορούν να το χωνέψουν"

Το ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Πάφος δημιούργησε μια ομάδα για τα ψηλά της βαθμολογίας.

Η ανακοίνωση:

Γειά σας αλάνια και περήφανοι ΠΑΦΙΤΕΣ!!
1ο. Θα θέλαμε να ασχοληθούμε με κάτι ποιό ανθρώπινο και να στείλουμε την συμπαράσταση μας σου πληγέντες της Μανδρας Αττικης και να πούμε κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων!!
Η σκέψη μας είναι συνέχεια κοντά σας και προσευχόμαστε να μην έχει άλλα θύματα. Να είστε σίγουροι όμως οτι αν χρειαστεί, ότι περνά απο το χέρι μας για

να βοηθήσουμε θα το κάνουμε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη.
Επίσης καλούμε την πολιτεία και την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα αυτούς τους ανθρώπους και να μην μείνει μόνο στα λόγια..

2ο. θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα για το χθεσινό αποτέλεσμα και την επιστροφή της στες νίκες.

3ο. Μπράβο στον κόσμο της ομάδας μας που δεν πτοήθηκε απο το κρύο και τες βροχές και έδωσε το παρών του στα τσιμέντα του ΠΑΦΙΑΚΟΥ (εδώ αξίζει να πούμε και ενα μπράβο στην διοίκηση του Κ. Λομακιν που σε τέτοιες περιπτώσεις ανοίγει την κεντρική κερκίδα για όλο τον κόσμο ώστε να γλυτώσει απο τες βροχές)

4ο. Το μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ όμως το αξίζουν τα μέλη και οι οργανωμένοι του Συνδέσμου μας αλλά και το μαθητικό της ΘΥΡΑΣ 5 που δεν το κούνησαν λεπτό για να προστατευτούν απο τα νερά.. αντιθέτως δυναμώναν την φωνή τους όλο και ποιό δυνατά για να σπάσουν τον θόρυβο της βροχής, που στο τέλος της βραδιάς φάνηκε σαν βροχούλα μπροστά μας.
Όπως και η ομαδούλα του καραβίδα που ήρτε στην ΠΑΦΟ για την νίκη και έπιασε τον "ΜΙΤΑ"

Υ.Γ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Υ.Γ.2: αφιερωμένη η εχθεσινη νίκη στους λίγους αλλά κομπλεξικούς αντι-παφιτες αυτής της πόλης που δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι η ΠΑΦΟΣ έφτιαξε ομάδα για να είναι στα ψηλά στρώματα της κατηγορίας!!

Υ.Γ.3: την Κυριακή 26/11 (4:00) όλοι στην σκάλα και στο αρενααα!!

Υ.Γ.4: ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ...

Keywords
Τυχαία Θέματα