Στρέφεται προς Λουκάκου η Μπαρτσελόνα!

Οι ανυπέρβλητες δυσκολίες που παρουσιάζουν οι περιπτώσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υποχρεώνουν την Μπαρτσελόνα να στρέψει κι αλλού το βλέμμα της, σε περιπτώσεις όπως αυτή του Ρομέλου Λουκάκου.

Στον κουβά φαίνεται πως πηγαίνει η προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει έναν εκ των Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για διαφορετικούς λόγους. Ο Νορβηγός φαίνεται πως βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Μπάγερν δηλώνει πως ο Λέβα δεν παραχωρείται αυτό το καλοκαίρι.

Ως

εκ τούτου, οι Καταλανοί κοιτάνε και τις εναλλακτικές, μία εκ των οποίων είναι ο Ρομέλου Λουκάκου! Ο Βέλγος σέντερ-φορ παρά τα 113 εκατομμύρια που δαπάνησε η Τσέλσι για αυτόν δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις απαιτήσεις και ψάχνεται να αποχωρήσει εκ νέου το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Marca, ο ατζέντης του, Φεντερίκο Παστορέλο έχει ήδη συναντηθεί με ανθρώπους των μπλαουγκράνα, ωστόσο προς το παρόν ο μόνος τρόπος για να γίνει μία τέτοια μετακόμιση είναι ο δανεισμός, κάτι που δύσκολα θα βρει σύμφωνους τους μπλε.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στρέφεται, Λουκάκου, Μπαρτσελόνα,strefetai, loukakou, bartselona