Στον αστερισμό του Σάντσες η Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σόου του Αλέξις Σάντσες με τη φανέλα της Άρσεναλ συνεχίζεται και με δύο γκολ και μία ασίστ, ο Χιλιανός επιθετικός οδήγησε τους "κανονιέρηδες" σε άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Στόουκ στο "Έμιρεϊτς" για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο ηγέτης της φετινής ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ μοίρασε την 7η ασίστ του στο πρωτάθλημα, με τον Λοράν Κοσιελνί να ανοίγει το σκορ με δυνατή κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι

επιχειρούσαν με σέντρες να απειλήσουν την εστία του Ντάβιντ Οσπίνα, αλλά απέτυχαν παταγωδώς και μία ατομική ενέργεια του Σάντσες στο 33' έφερε το 2-0.Το μομέντουμ ήταν εμφανώς με τους γηπεδούχους και στο 49' ο Σάντσες εκτέλεσε φάουλ κάνοντας το 3-0 με το 18ο φετινό τέρμα του και 12ο στο πρωτάθλημα. Η νίκη είχε βρει κάτοχο με τους Τιερί Ανρί και Ρομπέρ Πιρές να παρακολουθούν από την εξέδρα και ο Αλσατός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει λεπτά συμμετοχής σε δύο παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, τους Μεσούτ Εζίλ (επιστροφή μετά από τον Οκτώβριο) και Θίο Γουόλκοτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα