Στον αέρα ο δρόμος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς

Είναι φανερό ότι, με βάση τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να προχωρήσει η κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς και το θέμα θα επαναξιολογηθεί όταν έλθει η κατάλληλη ώρα, δήλωσε το πρωί ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, ύστερα από συνεδρία της διυπουργικής Επιτροπής για το θέμα αυτό.

Στη συνεδρία παρέστησαν επίσης ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης.

Όπως είπε ο κ. Δημητριάδης, “έχει

αποφασιστεί ότι θα συνεχίσει το κράτος να διατηρεί το κομμάτι που δεν έχει απαλλοτριωθεί ως λευκή ζώνη, ώστε όταν έλθει η κατάλληλη ώρα να το ξανα-αξιολογήσουμε και βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα έχουμε να αποφασίσουμε κατά πόσον θα προχωρήσει ή όχι το έργο”.

Σημείωσε πως το θέμα αυτό εκκρεμεί εδώ και αρκετά χρόνια και πως το κράτος έχει προχωρήσει και έχει κάνει τις μισές απαλλοτριώσεις που αφορούν αυτό το δρόμο και εκκρεμούν οι υπόλοιπες, οι οποίες έχουν ανακληθεί και έχει κηρυχθεί αυτό το κομμάτι του δρόμου ως λευκή ζώνη.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως είναι σκόρπια που έχουν γίνει οι απαλλοτριώσεις “οπόταν δεν είναι θέμα ότι έχουν γίνει τα πρώτα χιλιόμετρα απαλλοτρίωση και μένουν τα υπόλοιπα χιλιόμετρα. Σε όλο το μήκος του δρόμου έχουν γίνει απαλλοτριώσεις τεμαχίων”, επεσήμανε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα