Στόχος των χάκερ οι λογαριασμοί της Τασούλας Χατζητοφή

Το email και οι λογαριασμοί της κ. Χατζητοφή στα κοινωνικά δίκτυα γίνονται στόχος χάκερς την ημέρα που το βιβλίο της κυκλοφορεί στην Αμερική.

Το βιβλίο “The Icon Hunter” της Τασούλας Χατζητοφή και της Kathy Barrett κυκλοφορεί σήμερα 12/4/2017 από τον εκδοτικό οίκο Peagasus.

Το “Icon Hunter”, που περιγράφει τον αγώνα για την επιστροφή των κλεμμένων θησαυρών πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου,

δέχεται επίθεση από χάκερς που το σαμπροτάρουν την ημέρα της έκδοσης και κυκλοφορίας του. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Walk of Truth εγκαινιάζει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του βιβλίου, μια εκστρατεία συλλογής εισφορών (indiegogo), προσφέροντας το βιβλίο δωρεάν σε όσους κάνουν μια δωρεά για τους σκοπούς του οργανισμού.

Το “Icon Hunter” καταγράφει την προσωπική ιστορία της κ. Χατζητοφή η οποία το 1974 έφυγε πρόσφυγας από την Αμμόχωστο και εγκαταστάθηκε στη Χάγη της Ολλανδίας. Το βιβλίο εξιστορεί πως η αγάπη της κ. Χατζητοφή για την Κύπρο την έφερε αντιμέτωπη με τον σκοτεινό κόσμο των λαθρεμπόρων έργων τέχνης και την ώθησε να αφιερώσει τη ζωή της στο κυνήγι και τον επαναπατρισμό των κλεμμένων κειμηλίων, αξιώνοντας απονομή δικαιοσύνης για την πατρίδα της.

Για να κάνετε μια δωρεά και να πάρετε το βίβλιο δωρεάν παρακαλούμε πατήστε στο link

Keywords
Τυχαία Θέματα