Στο τέλος τον…κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ

Αναμφίβολα η μετεγγραφή του Ρενάν Μπρεσσάν στον ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής για τους γαλαζοκίτρινους. Ο ποδοσφαιριστής ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Τόμας Κριστιανσεν και όπως πληροφορούμαστε οι διαδικασίες για να έρθει στην ομάδα ο Λευκορώσος μέσος κράτησαν πάνω από ένα μήνα. Ουσιαστικά, ήταν ο μέσος που έψαχνε και ήθελε να φέρει στην ομάδα ο Δανός τεχνικός. Και μπάλα ξέρει αλλά και σκόρερ είναι.

Ωστόσο αυτό που αναφέρουν τα δημοσιεύματα μετά και την ανακοίνωση του από τους

γαλαζοκίτρινους ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιζε μόνος του στην υπόθεση απόκτησης του. Ίσως και γι’ αυτό τον λόγο άργησε και τόσο πολύ η ανακοίνωση απόκτησης του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν ομάδες της Τουρκιάς ενδιαφέρθηκαν για 27χρονο διεθνή μέσο. Οι Τούρκοι εδώ και μερικά χρόνια δίνουν μεγάλα συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές για να τους πείσουν να πάνε να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα και συνήθως κερδίζουν αυτές τις διαμάχες με άλλες ομάδες. Ωστόσο αυτή τη φορά κερδισμένος βγήκε ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή εκτός από λεφτά και προοπτικές.

Τον ποδοσφαιριστή ήθελαν η Akhisar Beled η οποία τερμάτισε στην 8η θέση , η Genclerbirligi η οποία τερμάτισε στην 10η αλλά και η Trabzonspor η οποία τερμάτισε στην 12η.

Ο Μπρεσσάν ζύγισε τα δεδομένα του και εκτός από τα λεφτά επέλεξε και την προοπτική της Ευρώπης. Οι γαλαζοκίτρινοι με τις γνωστές τους επιτυχίες στην Ευρώπη, είναι ένας ελκυστικός προορισμός για πολλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα έχει το πάνω χέρι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα