Στο παράνομο αεροδρόμιο αντιπροσωπεία της Παγκ.Τράπεζας

Eπίσκεψη στο παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου έκανε αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, στο πλαίσιο της οποίας ενημερώθηκε κατά πόσο θα μπορεί αυτό να προσφέρει διεθνείς υπηρεσίες μετά από μια ενδεχόμενη συμφωνία λύσης.

Σύμφωνα με την Μιλλιέτ, η αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Τράπεζας μελέτησε το έργο του νέου αεροδρομίου που έχει εκπονηθεί από την εταιρεία

ΤΤ,η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση του παράνομου αεροδρομίου. Σε δηλώσεις στην Μιλλιέτ, ο διευθυντής της εταιρείας ΤΤ Airport, Σερχάτ Οζτσελίκ είπε ότι χτίζουν ένα νέο αεροδρόμιο στη μέση του νησιού και ενώ στο υφιστάμενο εξυπηρετούνται 3,5 εκ επιβάτες, το νέο θα εξυπηρετεί 9 εκ επιβάτες. Υποστήριξε ότι το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου είναι πιο ασφαλές από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο Γκιουνάι Τσερκέζ, ιδιοκτήτης της κατασκευάστριας εταιρείας Κόρμαν που ανέλαβε το χτίσιμο του νέου αεροδρομίου ανέφερε επίσης στη Μιλλιέτ ότι στοχεύουν στην ολοκλήρωση του έργου εντός ενός έτους. Το κτίριο του τερματικού σταθμού του νέου αεροδρομίου θα αυξηθεί σε 120.000 από 20.000 τ.μ που είναι σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα